CoD: Advanced Warfare'den yeni detaylar!



Uzun süredir dillerden düşmeyen Call of Duty'nin yeni oyunu daha fazla detay ile karşımızda. Gameinformer'ın yayımladığı bilgiye göre oyun, yeni bir motor üzerinde çalışıyor ve henüz nasıl olduğu belli olmayan bir co-op modu mevcut. 

Call of Duty: Advanced Warfare'in 2054 yılında geçen hikayesi, küresel bir 11 Eylül durumuna değinecek. Er Mitchel isimli karakteri yöneteceğiz ve seslendirme Batman: Arkham Knight'ın Two Face'i, Batman: Arkham Origins'in Joker'i ve The Last of Us'ın Joel'u olan Troy Baker tarafından yapılacak.

Senaryo boyunca her bölümden sonra tecrübe puanı kazanacağız ve bu puanları da giydiğimiz dış iskelet giysimizi geliştirmek için kullanacağız. Bu giysi görünmez olmamızı ve hızlıca kurşunlardan kaçmamızı, menzil almamızı, süper zıplama yapmamızı, havada süzülmemizi sağlayacak...Oyunda pitbull isimli bir aracımız olacak. 
Müzikler ise MGS ismiyle tanınan Harry Gregson Williams tarafından yapılacak. Ses olarak ise Dead Space'deki atmosferik sesleri yapan Don Veca kadroda yer alacak.

Çoklu oyunculu mod için ise söylenen ise; "tek kişilik moddaki olasıkların çevrimiçi moda aktarıldıklarında nasıl olacağını hayal edebilirsiniz."şeklinde oldu. Bakalım Call of Duty: Advanced Warfare başka ne gibi detaylarla karşımıza çıkacak?

CoD: Advanced Warfare'den yeni detaylar! için “8 yorum” bulunmaktadır.

  1. Oyunu merakla bekliyorum çok teşekkür ederim bu önemli bilgiler için.

    YanıtlaSil
  2. Önemli deil biz teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. Kardeş çok teşekkür ederim yeni oyun motoru beni gerçekten heyecanlandırıyor umarım fragmandaki gibi güzel grafiklere sahip yeni bir 2054 geçen call of duty oynayabiliriz umarım modern warfare 1 etkisi yaratır bu arada blog'unda çok nitelikli bilgiler var ve genç bir yazar olabilmene rahmen kesin net bilgiler yazman beni sevindirdi teşekkür ederim bundan sonra blogunu daha yakından takip etmeye başlıycam.

    YanıtlaSil
  4. Çok saolun yorumunuzla beni sevindirdiniz en kısa zamanda daha iyi incelemelerle sizlerle birlikte olmayı ve 7-24 Twitch üzerinden sizlere canlı yayınlar yapmaya başlıycaz yazılan her yorum bizim için çok önemli tekrardan saolun.

    YanıtlaSil
  5. cod değişecek baksana 2054 falan merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Valla öyle olucak gibi gözüküyor .Gerçi black ops 2'de de aynı özellikler vardı fakat bu yeni advanced warfare sanki biraz crysis cod karışımı gibi birşey olmuş umarım yeni oyun motoru güzel bir motordur'da pc başından kalkmadan bitiririz sistem gereksinimlerinden bir haber varmı biliyorsanız konu açmanızı çok isterim bende incelerim.:)

    YanıtlaSil
  7. hemen bakıyorum sizin için yabancı sitelerde yayınlanmıştır kesin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet geldi sistem gereksinimi ile ilgili paylaşım ana sayfada görebilirsiniz..

      Sil